Google bleu PushLife

Lajme - Autori Albo B. Postuar me: 13.04.2011 - 3:49 pm | 0 Comments

Google bleu Pushlife për 25 milionë dollarë, një kompani e cila zhvillon softuer për sinkronizim mobil multimedial, e cila mund të përshtatet shum bukur në planet e Google për të publikuar shërbime për platforma muzikore.

Pushlife, e cila krijon aplikacione për Android dhe Blackberry, mundëson organizim multimedial: video, audio, lojra, fotografi, ringtones, dhe mund të sinkronizon gjithashtu iTunes dhe Windows Media Player, ka dhe integrim shoqëror me Last.fm dhe Twitter, kurse ka dhe të integruar dyqan për muzikë.

Në princip Pushlife posedon atë me të cilën Google shum lehtë mund të ndërton shërbimin e saj muzikor për Android, duke mbushur gjithashtu atë edhe me striming të muzikave përmes telefonave mobil dhe me këtë të bëhet një konkurent direkt i iTunes dhe Amazon Cloud Player./itshqipPublikuar nga


Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruan, është student dhe një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.


Shkruaj nje koment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Behu pjesë i komunitetit me të madh shqiptar për Informatik, vizitoForumin
Read previous post:
oak-trail-intel
Intel paraqet procesorët Oak Trail për tablet kompjuterët

Mikroprocesorët e reja janë më të vogla dhe përmisojnë dukshëm jetëgjatësin e baterive, thotë Intel duke prezentuar kështu edhe zyrtarisht...

Close