Facebook mundëson përmisimin e komenteve më të vjetra

Lajme - Autori Albo B. Postuar me: 23.06.2012 - 6:27 pm | 1 Comment

Kliko mbi foto per kualitet me te pastërt

Rrjeti social më në fund lejoi që të përmisohen ose ndryshohen komentet e vjetra, në vend sikur tani që ishte kur duheshte të fshini gjith komentin dhe përsëri të shkruani. As editimi në 60 sekonda pas publikimit nuk ishte i mjaftueshëm, sepse njerëzit më vonë vinin re se ata kanë bërë ndonjë gabim.

Duke filluar nga sotë butoni për editimin shfaqet pranë çdo koment tuajin. Kliko në X dhe do të fitoni opsionin për editimi ose mundësin për të fshirë komentin. Por, me editimin e komentit, nuk do të mund të fshehni mendimin fillestar. Facebook paralajmëroi se do të shfaqë një histori të editimeve për të mundur edhe përdoruesit tjerë të kuptojnë kontekstin e diskutimit. Për momentin nuk dërgon njoftim kur dikush editon koment në postimin tuaj, por kjo me siguri do të ndryshojë./itshqip

 Publikuar nga


Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruan, është student dhe një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.


Displaying 1 Comments

  1. Izoo says:

    Albo B.

    Good Bro… Vec Vazhdo perpara… Ja paske nis mire White Hat…

    Suksese..

Shkruaj nje koment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Behu pjesë i komunitetit me të madh shqiptar për Informatik, vizitoForumin
Read previous post:
Facebook-emotions
Facebook shton “emocionet” në chat!

Rrjeti social Facebook, ka shtuar edhe një veçori të re në veglën më të përdorur "chat" pa bërë shumë fjalë...

Close