Angry Birds Space shkarkohet 50 milion herë për vetëm…

Gaming - Autori Albo B. Postuar me: 1.05.2012 - 12:26 pm | 2 Comments

Angry Birds Space shkarkohet 50 milion herë për vetëm 35 dit, një shifër kjo rekorde deri më tani.

Me gameplay dhe armatime të reja, as që dyshojm se Angry Birds Space do të bëhet një mega-hit. Këtë lojë e pëlqejn të gjith përdoruesit, nga platformat e ndryshme mobile. Por, as që i kishim pritur këto rezultate.

Me 50 milionë shkarkime për vetëm 35 ditë, Angry Birds Space tani bëhet aplikacioni mobil më i shkarkuar, kurse popullariteti i saj vazhdon edhe më tej falë shtojcës së re e cila sjell ende më shum risi.

“Përfundimi është i qartë.”, thotë Rovio, kompania finlandeze e cila qëndron pas lojrës. Duke na porositur me mesazhin: “Dicka ende më e madhe po vjen!”Publikuar nga


Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruan, është student dhe një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.


Displaying 2 Comments

  1. [...] Eshtë konstatuar se Angry Birds është loja më e mirë në botë, e gjithashtu edhe loja më e shkarkuar në botë, versioni i saj i fundit Angry Birds Space, ka arritur të shkarkohet 50 milionë herë për vetëm 35 ditë. [...]

  2. [...] Eshtë konstatuar se Angry Birds është loja më e mirë në botë, e gjithashtu edhe loja më e shkarkuar në botë, versioni i saj i fundit Angry Birds Space, ka arritur të shkarkohet 50 milionë herë për vetëm 35 ditë. [...]

Shkruaj nje koment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Behu pjesë i komunitetit me të madh shqiptar për Informatik, vizitoForumin
Read previous post:
instagram
Instagram kalon 50 milionë përdorues

Aplikacioni për foto-shpërndarje Instagram, ka kaluar më shumë se 50 milionë përdorues, dhe ka raportuar 5 milionë përdorues të rinj...

Close